Kosz wielkanocny zawiera
- Ekologiczne hiszpańskie białe wino z winogron Verdejo Pure Est - w nosie żółte śliwki, agrest, jabłka, delikatna miodowa nuta oraz aromaty limonki, cytryny i kopru włoskiego. Usta soczyste, miękki owoc, świeżość, mineralność, orzeźwiająca kwasowość i delikatna goryczka na finiszu.
- Prawdziwa nalewka z pigwowca przygotowywana według tradycyjnych receptur, charakteryzuje się niespotykaną barwą i aromatem polskiej cytryny 0,5 l
- Polska tradycyjna kiełbasa krakowska podsuszana w eleganckiej tubie 230 g
- Luksusowe, ręcznie robione praliny belgijskie z naturalnych składników Noble 200 g
- Zdrowa innowacyjna przekąska – polska suszona wołowina z dodatkiem suszonej żurawiny 30 g
- Czekoladowe pisanki nadziewane prawdziwym likierem jajecznym lub czekoladowym w wielkanocnym pudełku 7 szt.
- Koncentrat grzybowy 180 g – świetnie sprawdzi się podczas przygotowywania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. Został przygotowany z borowików, podgrzybków i maślaków
- Śliwka w czerwonym winie 190 g – doskonała przekąska na każdą okazję bez dodatku cukru. Pasuje zarówno do potraw wytrawnych jak i słodkich. Sprawdzi się podana z deską serów czy antipasti.
- Tradycyjny polski świąteczny mazurek z krakowskiej manufaktury 300 g
- Sos śliwkowy do mięs i pasztetów 200 g
- Herbata zielona Gunpowder z dodatkiem skórki pomarańczowej, trawy cytrynowej, imbiru i bazylii 50 g
- Małe co nieco – czeko-kulki przygotowane na bazie wyselekcjonowanych kukurydzianych chrupek oblanych mleczną oraz białą czekoladą Fuzja Smaków 100 g
- Hiszpańskie ciasteczka z cynamonem 500 g
- Świeczki pisanki 2 szt.
- Naturalna, ręcznie robiona czekolada mleczna 33,6 % kakao z płatkami chabra i skrzypem polnym z cukierni Mistrza Polski w cukiernictwie Mirosława Pelczara 60 g
- Prowansalska teryna z kaczki z oliwkami Comtes 180 g
- Ciasteczka zbożowe kakaowe z krakowskiej manufaktury 140 g
Zobacz nasze inne prezenty firmowe oraz kosze świąteczne i kosze wielkanocne!